img


Kalite Politikamız

Modern işletmecilik idealimiz olup, eğitimli personelimizle birlikte insan sağlığını ön planda tutarak,% 100 güvenli ve hijyenik şartlarda, sistematik, disiplinli, detaylı ve kalite sistemimizi sürekli kılarak müşteri memnuniyetini sağlamak tüm Payam Baharat çalışanlarının asıl görevidir.

İç Eğitim: Üniversiteler ve uzman kişiler tarafından verilen kalite ile ilgili eğitim ve seminerlere firmamızda çalışan teknik ve idari kadro gönderilerek bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi sağlanmaktadır. Ayrıca üretimde çalışan tüm personelimiz kalite ve hijyen konusunda eğitim programlarımız dahilinde sürekli bilgilendirilmektedir.

Hijyen Kurallarımız: Ürünlerimiz ; İnsan sağlığına zararlı her türlü dış etkenlerden hijyen ve sanitasyon kurallarına uyularak arındırılmakta, Türk Gıda Kodeksine uygun, sterilize edilerek üretilmekte aflatoksin içermemektedir. Bizimle çalışan müşterilerimize senelerin yazılı bilgi birikimini fiili işle birleştirerek en iyi ve kaliteli ürünleri sunmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Satın Alma: İİşin uzmanı ve Üretim Mühendislerimiz tarafından, satın alınan tüm hammaddelerin analizleri, kalite prosedürünün ilgili dokümanlarına uyarak analizleri yapılır. Hammaddenin uygunluğu laboratuarlarımızda yapılan fiziksel, mikrobiyolojik analizlerle kontrol edilir. Uygunsa alınır, uygun değilse alınan yere aynen iade edilir. Tüm alımlarımız bu şekilde gerçekleşmektedir. Bunun içindir ki ; Tüm bu işlemler sonucunda üretimden çıkan ürünlerimiz; Mutfağınızda Bitinceye Kadar garantisi ile siz değerli tüketicilerimize ulaşmaktadır.